Søk

Masseforflytningsmaskin

Masseforflytningsmaskiner Instruktørkurs

Kurset retter seg mot den som skal bli instruktør for sertifisert opplæring på masseforflytningsmaskiner, jfr. Forskrift om utførelse av arbeid.

Tid
Kurset gjennomføres over 3 dager. Instruktør masseforflytning - modul i2.1 og i3.1.

Bevis
Deltakere som har gjennomført og bestått avsluttende prøve får utstedt instruktørbevis for klasse M masseforflytningsmaskin.
 
Opptakskrav

  • Pedagogikk
  • Modul i1.1
  • Førerbevis for masseforflytningsmaskiner (gravemaskin+en ekstra maskinklasse) + 12 mnd. dokumentert praksis på gravemaskin.

For å praktisere som enten instruktør eller kontrollør i sertifiserte klasser, må man være tilknyttet en sertifisert virksomhet.

Minimum deltakere
5 (NOORSI tar forbehold om nok deltakere).

Hotell
Vi har reservert noen hotellrom i forbindelse med kurset på: Quality Hotel Olavsgaard, Hvamstubben 11, 2013 Oslo. Tlf.: 63 84 77 00. Dersom du ønsker overnatting, kryss av på påmeldingsskjemaet under. Hvis du bor på hotellet i forbindelse med kurset, lønner det seg med helpensjon. Dersom du bare er på kurs på dagtid, tilkommer dagpakke. Kurspris og dagpakke/evt. hotellovernatting blir da fakturert fra Noorservice i etterkant av kurset.
Avbestilling: Ved avbestilling, send en mail til: h.aarstad@olavsgaard.no og avbestill. Uteblitt avbestilling av hotell vil bli fakturert.

Pris
Prisen inkluderer kursmateriell, eksamen og bevis. Hotellovernatting og dagpakke kommer utenom.

Kurspris ikke medlem Kr 11.700,-
Kurspris medlem Kr   9.900,-
Tilslutningsdøgn Kr  1.133,-
Helpensjon Kr  1.823,-
Dagpakke Kr    646,-

 

LenkerNorsk Organisasjonsservice AS 

         

Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
E-post: info@noorservice.no

 

 

Nyhetsbrev