Søk

Masseforflytningsmaskin

Masseforflytningsmaskiner Instruktørkurs

Kurset retter seg mot den som skal bli instruktør for sertifisert opplæring på masseforflytningsmaskiner, jfr. Forskrift om utførelse av arbeid.

Tid
Kurset gjennomføres over 3 dager. Instruktør masseforflytning - modul i2.1 og i3.1.

Opptakskrav

  • Pedagogikk
  • Modul i1.1
  • Førerbevis for masseforflytningsmaskiner (gravemaskin+en ekstra maskinklasse) + 12 mnd. dokumentert praksis på gravemaskin.

For å praktisere som enten instruktør eller kontrollør i sertifiserte klasser, må man være tilknyttet en sertifisert virksomhet. Deltakere som har gjennomført kurset, bestått avsluttende prøve og tilfredsstiller krav til dokumentasjon kan få utstedt instruktørbevis for klasse M masseforflytningsmaskin.

Minimum deltakere
Noorsi tar forbehold om nok deltakere for kursgjennomføringen.

Pris
Prisen inkluderer kursmateriell, eksamen og bevis. Hotellovernatting og dagpakke kommer utenom.

Hotell
Vi har reservert noen hotellrom i forbindelse med kurset på: Quality hotel Olavsgaard. Dersom du ønsker overnatting, ta selv kontakt med hotellet og referer til Noorsi-kurs for å få vår pris. Send epost til: resepsjon@olavsgaard.no frem til 7 dager før kursstart. Hvis du ønsker overnatting på hotellet lønner det seg med helpensjon. Hvis du kun er på kurs på dagtid, tilkommer dagpakke. Hotellovernatting/dagpakke må gjøres opp direkte med hotellet før avreise.
Avbestilling: Ved avbestilling, kontakt hotellet direkte og avbestill. Uteblitt avbestilling av hotell vil bli fakturert.

Tilslutningsdøgn  Kr 1.195,-
Helpensjon  Kr 1.823,-
Dagpakke  Kr     646,-

Kursplan

Sted Tidspunkt Medlemspris Ordinær pris
Lillestrøm 2. - 4. jun. 2021 9.900,- 11.700,-

Påmelding


For å melde seg på et kurs må man være innlogget som bruker (se login boks oppe til høyre i skjermbildet). Har du ikke bruker må du registrere deg som bruker før du kan melde deg på.

LenkerNorsk Organisasjonsservice AS 

         

Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
E-post: info@noorservice.no

 

 

Nyhetsbrev