Søk

 • Fagsamling VGS 2018

  Velkommen til fagsamling for Videregående skoler 5.-6.november 2018

 • Tungbil Konferansen 2018 - Fagsamling yrkessjåførutdanningen!

  Tungbilgruppen i NOORSI vil avholde konferanse for tungbilskoler, daglig ledere, instruktører som arbeider med opplæring på tunge kjøretøy samt etterutdanning for yrkessjåfører på tungbil. Samtidig er det lagt opp til julemiddag med sosialt samvær og nettverksbygging. Sett av dagene til nyttig oppdatering fra myndighetene og andre- og ikke minst- ha det hyggelig sammen med kollegaer fra bransjen.

 • Krankonferansen 2018

  Velkommen til Krankonferansen 2018. For 13. gang arrangerer NOORSI denne konferansen med julebord.

 • Nofag-Farlig Gods Fagsamling 29. November 2018

  Fagsamling for Sikkerhetsrådgivere er en årlig fagsamling i regi av NOFAG - Norsk Forening for Farlig Gods

 • Fagsamling Utrykningskjøring 01.-02 november 2018

  Fagsamlingen tar for seg tema som er relatert til opplæring av sjåfører for utrykningskjøretøy - kode 160. Fagsamlingen er først og fremst for instruktører og undervisningsansvarlige av utrykningskjøretøy, men kan også være interessant for andre som er tilknyttet utrykningskjøretøy på annen måte. Fagsamlingen arrangeres av Faggruppe instruktører og undervisningsansvarlige utrykningskjøring i NOORSI (Utrykningsinstruktørene).

 • NOFAG - Farlig gods Konferansen 2018

  Konferanse for Farlig Gods/ Sikkerhetsrådgivere er en årlig konferanse i regi av Norsk Forening for farlig Gods (NOFAG). Konferansen har blitt et møtested for sikkerhetsrådgivere og andre som har interesse av fagområdet farlig gods. Her er utbyttet både faglig oppdatering og sosialt nettverk i bransjen.

 • Fagsamling for kontrollør og faglig leder i sakkyndig virksomhet

  Velkommen til møteplassen for kontrollører, faglig ledere, sertifiseringsorgan og andre som har interesse for sakkyndig kontroll. Fagsamling 2018! Clarion Oslo Airport Hotel

 • Bransjekonferansen 2018

  Mye nytt i sertifiseringsordningen som du ikke må gå glipp av på Bransjekonferansen 2018! Sertifisert og dokumentert opplæring - sakkyndig kontroll, regelverk mm! Benytt anledningen til nødvendig oppdatering og å møte andre i bransjen til inspirasjon og faglig utbytte.

LenkerNorsk Organisasjonsservice AS 

         

Kilengaten 15b
3117 Tønsberg
Tlf: 33 30 99 40
E-post: info@noorservice.no

 

 

Nyhetsbrev